E-mail se nezobrazuje správně? Zobrazte si ho ve svém prohlížeči.



K082

Silné zaměření na kvalitu a touha po inovaci. To je motor, který ze společnosti Kronospan činí jednoho z předních výrobců v oblasti podlahářského průmyslu.

dash spacer

Seznamte se s kvalitou a výhodami našich značek podlahových krytin a prozkoumejte nové produkty představené během akce Krono Event v německém Hannoveru.

spacer
spacer
box spacer

Podlahy ROCKO® – zbrusu nové voděodolné podlahy SPC (Stone Powder Composite).

V kolekci 30 dřevodekorů a dekorů kamene je kladen důraz na přirozený vzhled. Dekory mají vysoké rozlišení, každý z nich je rozložen na 60 panelech, na nichž se žádný motiv neopakuje. Voděodolná podlaha je vhodná pro podlahové vytápění a lze ji snadno instalovat kdekoliv. Podlaha ROCKO® je ideální pro obytné a komerční aplikace, a to i pro náročné prostory jako jsou zimní zahrady, koupelny a veřejné budovy, v nichž je velký pohyb lidí.

spacer
box spacer

Elegantní podlahy My Style® jsou vytvořeny pro zvládnutí každodenního stresu běžného života a zároveň splňují vaše osobní a estetické potřeby jak z hlediska designu, tak i funkčnosti. Kromě odolných povrchů v nejvyšších třídách oděru (AC5 a AC6) zahrnuje řada prémiových podlahových materiálů nový formát dlouhých panelů a vestavěnou antistatickou úpravu a antibakteriální vrstvu.

spacer
box spacer

Jednoduchá instalace, antibakteriální nátěr A.B.C, ochrana proti poškrábání povrchu nebo autentická embosovaná textura. To jsou jen některé z výhod podlah Krono Original®.

1CLIC 2GO Pure – nově vyvinutý „klikací“ systém pro laminátové podlahy pro snadnou a rychlou instalaci s minimálním použitím nástrojů. Systém nabízí bezpečné, pevné a stabilní spojení.

bottom_shadow
Kronospan

KONTAKTUJTE NÁS

SLEDUJTE NÁS NA

OBCHODNÍ PODMÍNKY | OCHRANA DAT

© Kronoplus Limited



Tento e-mail jste obdrželi, protože jste zákazníkem Kronospanu nebo jste se zaregistrovali přes kronospan-express.com

Nezapomeňte si přidat newsletter@krononews.com do Vašeho adresáře, abyste dostávali vždy naše nejnovější informace a nabídky.

Upravit svůj profil  |  Odhlásit se