Email se ispravno ne prikazuje?
Pogledajte u vašem pregledniku.



K082

Snažan fokus na kvaliteti i žeđ za inovacijama su motori koji čine Kronospan vodećom kompanijom u industriji flooringa.

dash spacer

Istražite nove proizvode i upoznajte se sa kvalitetom i prednostima naših novih brendova flooringa koje smo predstavili tijekom Krono Event u Hanoveru, Njemačka.

spacer
spacer
box spacer

ROCKO® flooring – potpuno novi vodootporni SPC (Stone Powder Composite) flooring.

Kolekcija 30 drvnih i kamenih dizajna sa digitalnim printom visoke rezolucije i potpuno prirodnim izgledom. Svaki dizajn se prelijeva preko 60 panela bez ponavljanja. Vodootporni floring je prikladan za instalaciju podnog grijanja zbog svoje iznimne dimenzionalne stabilnosti. ROCKO® flooring je idealan za stambene i poslobne primjene ali i za zahtjevne prostore poput kupaonica, konervatorija i javnih zgrada gustog pješačenja.

spacer
box spacer

My Style® elegantni podovi su kreirani sa svrhom da izdrže raznolike situacije u svakodnevnom životu, a u isto vrijeme pokriju osobne potrebe za estetikom, dizajnom i funkcionalnosti. Uz iznimnu izdržljivost posjeduje otpornost na grebanje najvišeg ranga (AC5 & AC6), podovi najvišeg ranga (dugačkog formata) posjeduju ugrađenu anti- statični završetak i anti-bakterijski sloj.

spacer
box spacer

Jednostavna instalacija, A.B.C Anti-Bacterial Coating, Microscratch protect surface ili Authentic embossed texture su samo neke od prednosti Krono Original® podova.

1CLIC 2GO Pure - novo razvijeni klik sistem za laminatne podove za brzu i jednostavnu instalaciju, minimalnu uporabu alata i sigurnu, snažnu i stabilnu povezanost.

bottom_shadow
Kronospan

KONTAKTIRAJTE NAS

PRATITE NAS NA

ODREDBE I UVJETI | IZJAVA O PRIVATNOSTI

© Kronoplus Limited



Primili ste ovaj email jer ste kupac Kronospana ili ste se registrirali preko web kronospan-express.com

Ne zaboravite dodati newsletter@krononews.com u vaš adresar kako bismo vas redovno obavještavali o našim najsvježijim informacijama i ponudama.

Ažuriranje postavki  |  Otkaži registraciju