Vai e-pasts netiek attēlots pareizi? Apskatiet to Jūsu pārlūkprogrammā.



K082

Koncentrēšanās uz kvalitāti un vēlme pēc inovācijām ir tie dzinēji, kas padara Kronospan par vienu no vadošajiem uzņēmumiem grīdas segumu nozarē.

dash spacer

Uzziniet par mūsu grīdas segumu zīmolu kvalitāti un ieguvumiem! Aplūkojiet jaunos produktus un dizainus, kas tika prezentēti arī Krono Event Hannoverē, Vācijā.

spacer
spacer
box spacer

ROCKO® grīdas segums – pilnīgi jauns ūdensizturīgs SPC (Stone Powder Composite jeb akmens pūdera maisījuma) grīdas segums.

30 koka un akmens dizainu kolekcija ar augstas izšķirtspējas digitālo apdruku, un patiešām dabīgu izskatu. Katrs no tiem ietver vairāk nekā 60 paneļus praktiski bez raksta atkārtošanās. Ūdensizturīgais grīdas segums ir piemērots zemgrīdas apsildei. Augstās stabilitātes dēļ to var viegli uzstādīt jebkurā vietā. ROCKO® grīdas segums ir ideāli piemērots izmantošanai dzīvojamajās un komerciālās telpās, kā arī vietās, kurās ir noteiktas augstas izturības prasības, piemēram, ziemas dārzos, vannasistabās un intensīvi izmantotās publiskajās ēkās.

spacer
box spacer

My Style® elegantais grīdas segums ir izgatavots, lai spētu izturēt dažādas ikdienas slodzes, vienlaikus apmierinot individuālās un estētiskās prasības dizaina un funkcionalitātes ziņā. Papildus izturīgai virsmai (atbilst nodiluma klasēm AC5 & AC6) šis premium klases grīdas segums tiek piedāvāts arī garena taisnstūra (longboard) formā ar iebūvētu antistatisko apdari un antibakteriālo pārklājumu.

spacer
box spacer

Viegla ieklāšana, A.B.C antibakteriālais pārklājums, Microscratch aizsargājošā virsma vai autentisks, reljefa raksts - tie ir tikai daži no Krono Original® grīdu sniegtajiem ieguvumiem.

1CLIC 2GO Pure - jauna ieklāšanas sistēma lamināta grīdas segumiem, kas nodrošina vienkāršu un ātru uzstādīšanu ar minimālu instrumentu pielietojumu, garantējot drošu, stingru un stabilu savienojumu.

bottom_shadow
Kronospan

SAZINIETIES AR MUMS

SEKOJIET MUMS SOCIĀLAJOS TĪKLOS

NOTEIKUMI UN NOSACĪJUMI | PRIVĀTUMA POLITIKA

© Kronoplus Limited



Jūs esat saņēmis šo e-pastu vai nu tāpēc, ka esat Kronospan klients, vai tāpēc, ka esat reģistrējies kronospan-express.com

Neaizmirstiet pievienot newsletter@krononews.com savai adrešu grāmatai, lai mēs varētu sniegt jums jaunāko informāciju un piedāvājumus.

Atjaunot prioritātes  |  Atrakstīties