Dacă întâmpinați probleme în vizualizarea newsletterului
îl puteți accesa în browser-ul dumneavoastră.



K082

Accentul deosebit pe calitate și dorința de inovare sunt motoarele care fac din Kronospan un lider în industria pardoselilor.

dash spacer

Aflați mai multe detalii despre calitatea și beneficiile brandurilor noastre de pardoseli și explorați noile produse prezentate în cadrul evenimentului din Hanovra, Germania.

spacer
spacer
box spacer

Pardoseală ROCKO® - un nou tip de pardoseală care are la bază praful de piatră compozită.

O colecție de 30 de decoruri de lemn și piatră cu imprimare digitală de înaltă rezoluție și un aspect cu adevărat natural. Fiecare dintre decoruri este distribuit pe minim 60 de panouri fără repetări. Acest tip de parchet rezistent la apă este potrivit pentru încălzirea în pardoseală și poate fi instalat cu ușurință oriunde, datorită înaltei stabilități dimensionale. Pardoseală ROCKO® este ideală pentru spații rezidențiale sau comerciale, inclusiv băi sau clădiri publice cu trafic greu.

spacer
box spacer

Parchetul My Style® vine în întâmpinarea cerințelor din viața de zi cu zi. În plus față de suprafețele durabile din cele mai înalte clase de abraziune (AC5 și AC6), gama premium de pardoseli include un nou format de placă lungă și are un finisaj antistatic încorporat și o acoperire anti-bacteriană.

spacer
box spacer

Instalarea ușoară, acoperirea anti-bacteriană A.B.C, suprafața de protecție Microscratch sau textura autentică reliefată sunt doar câteva dintre avantajele pardoselilor Krono Original®.

1CLIC2GO Pure - sistem de clicuri nou dezvoltat pentru pardoseli laminate și care permit o instalare ușoară și rapidă, cu utilizarea minimă a uneltelor, oferind o conexiune sigură, puternică și stabilă.

bottom_shadow
Kronospan

CONTACTAŢI-NE

URMĂRIŢI-NE PE

TERMENI ȘI CONDIȚII | POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

© Kronoplus Limited



Ați primit acest email pentru că sunteți în baza nostră de date sau v-ați înregistrat pe adresa noastră web kronospan-express.com

Nu uitați să introduceți adresa newsletter@krononews.com listei dumneavoastră de contacte pentru a vă informa cu privire la ultimele noutăți și oferte.

Actualizare date contact  |  Dezabonare