Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ

Kronobuild
Kronospan Playwood

Για την επίτευξη του μακροπρόθεσμου στόχου μας να ανταποκρινόμαστε πάντα στις ανάγκες των πελατών μας, επενδύσαμε σε πρόσθετη παραγωγική ικανότητα και περαιτέρω ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου προϊόντων μας.

Είμαστε υπερήφανοι που το σήμα Kronobuild® για τα δομικά και οικοδομικά υλικά συμπληρώνεται πλέον με ένα νέο προϊόν - κόντρα πλακέ.

Το ευπροσάρμοστο και ιδιαίτερα επεξεργάσιμο οικοδομικό υλικό κατασκευάζεται με στρωματοποίηση λεπτών φύλλων καπλαμά από μαλακά ξύλα όπως πεύκα και ερυθρελάτη, γεγονός που εγγυάται ένα μακροπρόθεσμο προϊόν υψηλής ποιότητας. Το κόντρα πλακέ μας είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν από ανανεώσιμες πρώτες ύλες και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθεί στην παγκόσμια αυξανόμενη ζήτηση για κόντρα πλακέ για διακοσμητικές χρήσεις.

Terrazzo marble
Kronospan Playwood
Kronospan

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ

Παραλάβατε αυτό το μήνυμα είτε επειδή είστε πελάτης της Kronospan, είτε επειδή είστε εγγεγραμμένος μέσω της ιστοσελίδας. kronospan-express.com. Μην ξεχνάτε να προσθέσετε το newsletter@krononews.com στην λίστα διευθύνσεών σας για να είμαστε σε θέση να σας κρατάμε ενήμερους με τις τελευταίες πληροφορίες και προσφορές μας.

ΑΠΕΓΓΡΑΦΉ | ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΙΕΣ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.