Fedezze fel és ismerje meg 16 új munkalap dizájnunkat.
Tekintse meg böngészőjében!
Kronospan
Worktops Collection

Az új Trends 20/21 kollekció kiváló minőségű, izgalmas, változatos és időtálló munkalapokat kínál 3 új felületi struktúrában.

A klasszikusan posztformingolt munkalapok esetében a kő és márvány dekorok választéka került kibővítésre, míg a szögletes élkialakítású munkalapok között a klasszikus fadekorok, illetve az 'ipari beton' különböző változatai kerültek bemutatásra.

Mindezeken túlmenően 4 új Slim Line munkalappal is bővítettük választékunkat, melyek közül három esetben a márvány és a fekete pala természetessége nyújtotta az ihletett, míg a negyedik esetben az egyszínű, ujjlenyomatmentes matt fekete dekor egyszerű eleganciája elevenedik meg.

Worktops Post-Formed

Worktops Square Edge

Worktops Slim Line

Kibővített munkalap kollekciónk a kiegészítők széleskörű kínálatával válik teljessé: színazonos élzárók, dekorazonos vízvetők és hátfalak is elérhetőek a modern, egységes megjelenés érdekében.

Kronospan

KAPCSOLAT

KÖVESSEN MINKET

Ön azért kapta ezt az emailt, mivel Ön a Kronospan vevője, vagy regisztrált a kronospan-express.com oldalon. Ne felejtse el a newsletter@krononews.com-ot hozzáadni címtárjához, hogy ezáltal tájékoztathassuk Önt legújabb ajánlatainkról.

LEIRATKOZÁS | SZABÁLYOK ÉS FELTÉTELEK | ADATVÉDELEM

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta