Dacă întâmpinați probleme în vizualizarea newsletterului
îl puteți accesa în browser-ul dumneavoastră.
Kronospan
Produse care îmbină design-ul curat și estetica sigură

Produsele noastre din categoriile HPL, plăci compacte și blaturi au fost certificate cu standardul internațional ISO 22196:2011, care măsoară comportamentul antibacterian al suprafețelor și reducerea bacteriilor într-un interval de 24 de ore.

Datorită suprafețelor sigilate ale produselor noastre, bacteriile și germenii sunt reduși cu până la 99.9% în 24 de ore. Această calitate împiedică înmulțirea bacteriilor, făcând ca plăcile noastre să fie ideale pentru spații cu cerințe de igienă specifice.

Produse care îmbină design-ul curat și estetica sigură

Proprietățile antibacteriene ale suprafețelor produselor noastre nu depind de textura sau decorul acestora. Mulțumită soluțiilor coordonate pe care le oferim, poți să combini materiale care aduc în același timp un aspect impecabil și siguranța ideale în spațiile pe care le amenajezi.

CONTACTAŢI-NE

URMĂRIŢI-NE PE

Ați primit acest email pentru că sunteți în baza nostră de date sau v-ați înregistrat pe adresa noastră web kronospan-express.com. Nu uitați să introduceți adresa newsletter@krononews.com listei dumneavoastră de contacte pentru a vă informa cu privire la ultimele noutăți și oferte.

DEZABONARE | TERMENI ȘI CONDIȚII | POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta