ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
Kronospan

Οι κατάλληλοι πάγοι εργασίας μπορούν να αποδώσουν τη τελοιότητα στο φινίρισμα, η να γίνουν το σημείο προσοχής σε μία ολοκληρωμένη εσωτερική διακόσμηση.

Δώστε προσοχή στη συνολική γκάμα με την υπέροχη συλλογή πάγκων εργασίας προιόντα έρευνας δεκαετιών. Είναι υπέροχοι και μπορείτε να είστε σίγουροι για την απόλυτη εφαρμογή και απόδοση στη κουζίνα σας, συνδιάζοντας τεχνολογία και διαχρονικότητα.

Πέτρα & μάρμαρο. Διαχρονικότητα, σύνχρονο
Δημιουργικότητα Αφρώδες και αφαιρετικό
Ξύλο. Αυθεντικό και ζεστό
Μπετόν & μέταλλο Βιομηχανικό

Έμπνευση για τον καθένα

Από το σύνχρονη όψη της πέτρας στη πολυτέλεια του γρανίτη και την ομορφιά του μάρμαρου, οι πάγκοι εργασίας μας είναι διαθέσιμοι σε συλλογή με υφές και χρώματα που βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε διακόσμηση. Μάθετε περισσότερα για τα νέα σχέδια πάγκων εργασίας της συλλογής 20/21 από το παρακάτω βίντεο.

Όλοι οι πάγκοι μας είναι εκ βάσεως υγιεινή επιλογή διότι είναι κατασκευασμένοι με αντιβακτηριακά υλικά. Έχουν περάσει όλα τα τέστ και είναι σύμφωνοι με τα διεθνή αναγνωρισμένα ISO 22196.2011. Η αντιβακτηριακή προστασία στις επιφάνεις των πάγκων μας καθυστερεί την ανάπτυξη μέχρι το 99,9% των πιο συχνά διαδεδομένων βακτηρίων, όπως ο στρεπτόκοκκος, εντερόκοκκος & Escherichia Coli που προκαλεί ουρολοίμωξη. Αυτό τα κάνει ιδιαίτερα προσαρμόσιμα σε κάθε χώρο οικιακό και σε δημόσιο,

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παραλάβατε αυτό το μήνυμα είτε επειδή είστε πελάτης της Kronospan, είτε επειδή είστε εγγεγραμμένος μέσω της ιστοσελίδας kronospan-express.com. Μην ξεχνάτε να προσθέσετε το newsletter@krononews.com στην λίστα διευθύνσεών σας για να είμαστε σε θέση να σας κρατάμε ενήμερους με τις τελευταίες πληροφορίες και προσφορές μας.

ΑΠΕΓΓΡΑΦΉ  |  ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΙΕΣ  |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta