Pogledajte u vašem pregledniku.
Kronospan

Odgovarajuće radne ploče mogu pružiti završni dodir ili čak biti fokus cjelokupnog dizajna interijera.

Pogledajte našu paletu zapanjujućih modernih završnih obloga radnih ploča, izgrađenih na desetljećima istraživanja i razumijevanja proizvoda. One izgledaju senzacionalno, plus možete biti sigurni u iznimne performanse u kuhinji, jer je korištena tehnički briljantna i izdržljiva konstrukcija.

Kamen i mramor Suvremene, a opet bezvremenske
Kretivne Sjajno i profinjeno
Woodgrains Autentično i toplo
Beton i metal Hladno i industrijsko

Inspiracija za svačiji ukus

Od suvremenog izgleda kamena do glamura granita i ljepote i izražajnog karaktera mramora, naši dizajni radnih ploča dolaze u rasponu nijansi i tonova koji odgovaraju svakoj shemi. Saznajte više o novim dekorima radnih ploča koje su dio Trends 20/21 kolekcije iz videa niže

Sve su naše radne ploče same po sebi higijenske zbog svojih ugrađenih antibakterijskih svojstava. Testirane su prema međunarodno priznatom ISO 22196:2011. Antibakterijska zaštita na površini naših radnih ploča odgađa rast do 99,9% najčešćih bakterija, poput Streptococcus Faecalis i Escherichia Coli. To ih čini posebno pogodnim za uporabu u kući ali i u javnim prostorima.

KONTAKTIRAJTE NAS

Primili ste ovaj email jer ste kupac Kronospana ili ste se registrirali preko web kronospan-express.com. Ne zaboravite dodati newsletter@krononews.com u vaš adresar kako bismo vas redovno obavještavali o našim najsvježijim informacijama i ponudama.

OTKAŽI REGISTRACIJU  |  ODREDBE I UVJETI  |  IZJAVA O PRIVATNOSTI

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta