Peržiūrėkite tai savo naršyklėje.
Kronospan

Tinkami stalviršiai gali suteikti apdailos efektą arba netgi būti viso interjero dizaino akcentas.

Pažvelkite į mūsų nuostabių šiuolaikiškų stalviršių apdailų asortimentą, pagrįstą dešimtmečius trukusiais produktų tyrimais ir supratimu. Jie atrodo sensacingai, be to, galite būti tikri dėl išskirtinių rezultatų virtuvėje, naudodami techniškai puikią ir patvarią konstrukciją.

akmuo ir marmuras Šiuolaikinis, tačiau nesenstantis
Kurybiniai Putojantis ir rafinuotas
Qrudetas. Autentiška ir šilta
Betonas ir metalas Kietas ir pramoninis

Įkvėpimas
kiekvienam skoniui

Nuo šiuolaikinio akmens išvaizdos iki granito žavesio ir grožio bei išraiškingo marmuro charakterio, mūsų stalviršio dizainas yra įvairių atspalvių ir tonų, kurie tiks bet kuriai schemai. Sužinokite daugiau apie naujus stalviršio dizainus, dalį „Trends 20/21“ kolekcijos iš toliau pateikto vaizdo įrašo.

Visi mūsų stalviršiai iš prigimties yra higieniški dėl savo įmontuotų antibakterinių savybių. Jie buvo išbandyti pagal tarptautiniu mastu pripažintą ISO 22196: 2011. Antibakterinė apsauga ant mūsų stalviršio paviršiaus atitolina iki 99,9% dažniausiai bakterijos, tokios kaip Streptococcus Faecalis ir Escherichia Coli. Tai daro juos ypač tinkamus naudoti namuose, taip pat viešose erdvėse.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Jūs gavote šį laišką, nes esate KRONOSPAN klientas arba užsiregistravote svetainėje kronospan-express.com. Nepamirškite pridėti newsletter@krononews.com į savo adresų knygą, kad galėtume jums pranešti naujausią informaciją ir pasiūlymus.

ATSISAKYTI  |  TAISYKLĖS IR SĄLYGOS  |  PRIVATUMO POLITIKA

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta