Apskatiet to Jūsu pārlūkprogrammā.
Kronospan

Pareizā galda virsma nereti ir visas telpas fokālais punkts un rada pilnīgu inerjera dizainu.

Aplūkojiet lieliskās, aktuālajām tendencēm atbilstošās galda virsmas, kuru pamatā ir desmitiem gadu laikā veiktā produktu izpēte. Tās izskatās brīnišķīgi, turklāt jūs varat būt pārliecināti par to lielisko sniegumu virtuvē, pateicoties virsmas tehniskajai izcilībai un izturīgajai uzbūvei.

Akmens & marmors Mūsdienīgs un tradicionāls
Radošās Dzirkstošas un izsmalcinātas
Koka imitācijas Autentiskas un siltas
Betons & metāls Vēss un industriāls

Iedvesma
katrai gaumei

No akmens mūsdienīgā izskata līdz granīta izsmalcinātībai, marmora skaistumam un tā ekspresīvajam raksturam. Mūsu galda virsmu dizaini ir pieejami plašā krāsu un toņu spektrā. Apskatiet video un uzziniet vairāk par jaunajiem galda virsmu dizainiem no Trends 20/21 kolekcijas.

Visas mūsu galda virsmas ir higiēniskas to antibakteriālo īpašību dēļ. Tās visas ir pārbaudītas saskaņā ar starptautiski atzīto ISO 22196:2011 standartu. Galda virsmu antibakteriālā aizsardzība kavē ap 99.9% visbiežāk sastopamo baktēriju augšanu (Streptococcus Faecalis un Escherichia Coli). Tas padara galda virsmas īpaši piemērotas lietošanai mājās un publiskajās telpās.

SAZINIETIES AR MUMS

Jūs esat saņēmis šo e-pastu vai nu tāpēc, ka esat Kronospan klients, vai tāpēc, ka esat reģistrējies kronospan-express.com. Neaizmirstiet pievienot newsletter@krononews.com savai adrešu grāmatai, lai mēs varētu sniegt jums jaunāko informāciju un piedāvājumus.

ATRAKSTĪTIES  |  NOTEIKUMI UN NOSACĪJUMI  |  PRIVĀTUMA POLITIKA

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta