Dacă întâmpinați probleme în vizualizarea newsletterului
îl puteți accesa în browser-ul dumneavoastră.
Kronospan

Blatul potrivit poate deveni detaliul cheie sau chiar elementul de focus al întregului concept de design interior.

Aruncă o privire la selecția noastră de blaturi, dezvoltată după ani de experiență și studiu al tendințelor. Un aspect excepțional și caracter pretabil tuturor activităților din bucătărie, datorită tehnicii solide de producție.

Piatră și marmură Contemporane, dar indemodabile
Versatile Perfect finisate
Texturi de lemn Autentice și calde
Beton și metal Cool și industriale

Inspirație pentru toate gusturile

De la aspectul contemporan al pietrei până la textura specială a granitului și expresivitatea marmurei, blaturile din colecția Trends 20/21 completează gama variată de texturi și nuanțe care se potrivesc oricărei amenajări interioare. Află mai multe despre noile noastre modele din colecția Trends 20/21, din video-ul de mai jos.

Blaturile noastre sunt igienice prin însăși structura lor, datorită proprietăților antibacteriene ale materialelor folosite și tehnologiei aplicate. Testate conform standardului internațional ISO 22196:2011. Stratul de protecție antibacterian de la suprafața blaturilor noastre previne dezvoltarea a 99.9% din cele mai frecvente bacterii, precum Streptococcus Faecalis și Escherichia Coli. Tocmai de aceea, ele sunt potrivite atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele publice.

CONTACTAŢI-NE

Ați primit acest email pentru că sunteți în baza nostră de date sau v-ați înregistrat pe adresa noastră web kronospan-express.com. Nu uitați să introduceți adresa newsletter@krononews.com listei dumneavoastră de contacte pentru a vă informa cu privire la ultimele noutăți și oferte.

DEZABONARE  |  TERMENI ȘI CONDIȚII  |  POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta