Pozrite si ho vo Vašom prehliadači.
Kronospan

Správna pracovná doska môže byť dokonalým doplnkom, alebo dokonca stredobodom pozornosti celkového dizajnu interiéru.

Objavte našu ponuku nádherných trendových povrchových úprav pracovných dosiek, postavených na desaťročiach výskumu a poznania výrobkov. Vyzerajú nádherne a navyše si môžete byť istí ich vynikajúcimi vlastnosťami v kuchyni, vďaka technicky brilantnej a odolnej konštrukcii.

Kameň & mramor Moderné a nadčasové
Kreativita Iskrivé a rafinované
Štruktúry dreva Autentické a teplé
Betón & kov Moderné a industriálne

Inšpirácia pre každý vkus

Od moderného vzhľadu kameňa po pôvab žuly a krásu expresívneho charakteru mramoru. Naše dekory pracovných dosiek prichádzajú v širokej palete odtieňov a tónov, ktoré sa budú hodiť do akejkoľvek schémy. Zistite viac o nových dizajnoch pracovných dosiek, ktoré sú súčasťou kolekcie Trends 20/21 vo videu nižšie.

Vďaka antibakteriálnym vlastnostiam povrchov, sú všetky naše pracovné dosky prirodzene hygienické. Boli testované v súlade s medzinárodne uznávanou normou ISO 22196:2011. Antibakteriálna ochrana na povrchu našich pracovných dosiek redukuje rast až 99.9% najrozšírenejších baktérií, ako Streptococcus faecalis a Escherichia coli. Vďaka tomu sú vhodné predovšetkým na použitie v domácnostiach a verejných priestoroch.

KONTAKTUJTE NÁS

Obdržali ste tento e-mail pretože ste zákazníkom Kronospanu, alebo ste zaregistrovaný cez webovú stránku kronospan-express.com. Nezabudnite si pridať newsletter@krononews.com do Vášho adresára, aby sme Vás mohli informovať o našich novinkách a aktuálnych ponukách.

ODHLÁSIŤ  |  PODMIENKYS  |  OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta