Pogledajte u pretraživaču.
Kronospan

Pametan izbor radne ploče može unaprediti izgled vašeg enterijera ili čak mogu biti u fokusu celokupnog
dizajna enterijera.

Pogledajte našu paletu zadivljujućih i trendi dezena radnih ploča, koje su rezultat decenijskog istraživanja, osluškivanja i razumevanja tržišta. Izgledaju senzacionalno, plus možete biti uvereni u izuzetne performanse u kuhinji, koristeći brilijantnu i izuzetnu konstrukciju.

Kamen i mermer Savremene i vanvremenske
Kreativne Svetlucave i prefinjene
Drvene Autentične i tople
Beton i metal Hladne i industrijske

Inspiracija
za svačiji ukus

Od savremenog izgleda kamena do glamuroznog granita, kao i lepog i izražajnog karaktera mermera, naši dezeni radnih površina dolaze u rasponu nijansi i tonova koje su adaptibilne u bilo kojoj šemi enterijera. Saznajte više o našim novim radnim pločama iz kolekcije Trends 20/21 iz videa ispod.

Sve naše radne ploče su higijenski bezbedne zbog svojih antibakterijskih svojstava. Testirane su u skladu sa međunarodno priznatim standardom ISO 22196:2011. Antibakterijska površinska zaštita naših radnih ploča, odlaže razvoj bakterija do 99,9%, kao što su Streptococcus Faecalis & Escherichia Coli. To ih čini posebno pogodnim za domaćinstva, kao i za javne prostore.

KONTAKTIRAJTE NAS

Primili ste ovaj e-mail jer ste kupac Kronospan proizvoda ili ste se registrovali na sajtu kronospan-express.com. Ne zaboravite da dodate newsletter@krononews.com tu Vaš adresar kako bi mogli da nastavimo da Vas obaveštavamo o najnovijim informacijama i ponudama.

ODJAVA  |  PRAVILA I USLOVI  |  ZAŠTITA PRIVATNOSTI

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta