Непълна визуализация на съдържанието? Моля, отворете в браузер.
Kronospan
Въглеродно отрицателни продукти

Дървото е в основата на нашия бизнес от 1897 г.

То спомага за задържането на въглерода и съхранява до един тон CO2/m3 през целия си живот. Това е нашият основен материал - устойчив, възобновяем и екологичен строителен продукт. Плочите на дървесна основа, които правим са важна част от дългия и ефективен процес на рециклиране и повторно използване. Това прави жизнения цикъл на дървото въглеродно отрицателен.

Водени от нашето чувство за отговорност към околната среда, ние сме горди, че осигуряваме продукти с отрицателен въглероден отпечатък.

Удължаваме жизнения цикъл на дървото, като го превръщаме в строителен или мебелен материал, който може да бъде рециклиран и употребяван отново. Ефективното преработване и повторното използване на дървесина е една от основните ни цели. Доставянето на рециклиран и устойчиво отглеждан ресурс е голяма стъпка към по-екологична индустрия и икономика.

Нашият принос към намаляването на въглеродните емисии
Total CO2 storage: 20Mt

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Вие получавате това писмо, защото сте клиент на Кроношпан или сте регистриран в kronospan-express.com. Не забравяйте да добавите newsletter@krononews.com в имейл-листата си, за да сте сигурни че ще получавате най-актуалната
информация и оферти.

ОТКАЗ ОТ ПОЛУЧАВАНЕ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  ПРАВА НА ПОЛЗВАНЕ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta