Pogledajte u vašem pregledniku.
Kronospan
Ugljično negativni proizvodi

Drvo je u središtu našeg poslovanja od osnivanja naše kompanije 1897.

Drvo je naš glavni izvor materijala i održiv, obnovljiv i ekološki prihvatljiv građevinski proizvod koji pomaže u zadržavanju ugljika iz atmosfere i skladišti do jedne tone CO2 po m3 tijekom cijelog vijeka trajanja. Drvo je također važan dio dugog i učinkovitog procesa recikliranja i ponovne uporabe - za ploče na bazi drveta, pa čak i zelenu energiju. To čini njegov životni ciklus CO2 negativnim.

Potaknuti našim stupovima održivosti, ponosni smo što isporučujemo proizvode s negativnim ugljičnim otiskom.

učinkovito produžujemo životni ciklus drva pretvarajući ga u građevinski materijal ili materijal za namještaj koji se može reciklirati i dalje koristiti. Korištenje i ponovna upotreba drva bitan je svakodnevni zadatak kojem smo posvećeni u Kronospanu. Nabava recikliranog i održivo uzgojenog drva veliki je korak prema zelenijoj industriji i gospodarstvu.

Our contribution to CO2 reduction
Total CO2 storage: 20Mt

KONTAKTIRAJTE NAS

Primili ste ovaj email jer ste kupac Kronospana ili ste se registrirali preko web kronospan-express.com. Ne zaboravite dodati newsletter@krononews.com u vaš adresar kako bismo vas redovno obavještavali o našim najsvježijim informacijama i ponudama.

OTKAŽI REGISTRACIJU  |  ODREDBE I UVJETI  |  IZJAVA O PRIVATNOSTI

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta