Tekintse meg böngészőjében!
Kronospan
Szén-dioxid-megkötő termékek

A fa áll vállalkozásunk 1897-es megalapítása óta a középpontban.

Ez a fő alapanyagunk, egy fenntartható, megújuló és környezetbarát építőipari termék, ami segít kivonni a szenet a légkörből, teljes élettartama alatt köbméterenként akár egy tonna CO2-t is tárolva. A fa továbbá fontos része az újrahasznosítás és újrafelhasználás hosszú és eredményes folyamatának - mind a faipari laptermékek, mind a zöld energia szempontjából. Ezek által válik az életciklusa során a CO2-kibocsátás semlegessé.

Fenntarthatósági alapelveinkhez messzemenőkig hűségesen büszkék vagyunk arra, hogy negatív szénlábnyomú termékeket gyártunk.

Hatékonyan meghosszabbítjuk a fa életciklusát azáltal, hogy olyan építő- vagy bútoranyaggá alakítjuk, amely újrahasznosítható és tovább használható. A fa felhasználása és újrafelhasználása alapvető napi feladat, ami iránt mi a Kronospan-nál elkötelezettek vagyunk. Az újrahasznosított és fenntartható módon termesztett fa beszerzése nagy lépés a zöldebb ipar és gazdaság felé.

Our contribution to CO2 reduction
Total CO2 storage: 20Mt

KAPCSOLAT

Ön azért kapta ezt az emailt, mivel Ön a Kronospan vevője, vagy regisztrált a kronospan-express.com oldalon. Ne felejtse el a newsletter@krononews.com-ot hozzáadni címtárjához, hogy ezáltal tájékoztathassuk Önt legújabb ajánlatainkról.

LEIRATKOZÁS  |  SZABÁLYOK ÉS FELTÉTELEK  |  ADATVÉDELEM

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta