Pozrite si ho vo Vašom prehliadači.
Kronospan
Uhlíkovo negatívne produkty

Drevo je základom nášho podnikania od jeho založenia
v roku 1897.

Je to náš hlavný východiskový materiál a udržateľný, obnoviteľný a ekologický stavebný produkt, ktorý pomáha udržiavať uhlík mimo atmosféry a ukladá až jednu tonu CO2 na m3 počas celej doby svojej životnosti. Drevo je rovnako dôležitou súčasťou dlhodobého a efektívneho procesu recyklovania a opätovného používania – pre dosky na báze dreva a dokonca zelenú energiu. To robí jeho životný cyklus CO2 negatívnym.

Vďaka našim pilierom udržateľného rozvoja, sme hrdí na to, že dodávame produkty s negatívnou uhlíkovou stopou.

Efektívne predlžujeme životný cyklus dreva tým, že ho premeníme na stavebný alebo nábytkový materiál, ktorý je možné recyklovať a ďalej používať. Využívanie a opätovné použitie dreva je základnou úlohou, ktorej sa my v Kronospane každodenne venujeme. Použitie recyklovaného a udržateľne pestovaného dreva je veľkým krokom smerom k zelenšiemu priemyslu a ekonomike.

Our contribution to CO2 reduction
Total CO2 storage: 20Mt

KONTAKTUJTE NÁS

Obdržali ste tento e-mail pretože ste zákazníkom Kronospanu, alebo ste zaregistrovaný cez webovú stránku kronospan-express.com. Nezabudnite si pridať newsletter@krononews.com do Vášho adresára, aby sme Vás mohli informovať o našich novinkách a aktuálnych ponukách.

ODHLÁSIŤ  |  PODMIENKYS  |  OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta