Pogledajte u pretraživaču.
Kronospan
Proizvodi koji sadrže i skladište ugljenik

Drvo je u srži našeg biznisa još od osnivanja 1897.

To je naš glavni materijalni resurs, formirajući održiv, obnovljiv i ekološki prihvatljiv građevinski proizvod koji pomaže u očuvanju ugljenika iz atmosfere i skladišti do jedne tone CO2 po m3 tokom čitavog životnog veka. Drvo je takođe veoma važan deo dugog i efikasnog procesa reciklaže i ponovne upotrebe - u procesu proizvodnje drvnih pločastih materijala kao i zelene energije. Upravo ove karakteristike čine njegov životni ciklus CO2 negativnim.

Vođeni našim stubovima održivosti, ponosni smo što isporučujemo proizvode sa negativnim ugljeničnim tragom.

Uspešno produžavamo životni ciklus drveta, pretvarajući ga u građevinski materijal ili materijal za izradu nameštaja, koji može biti recikliran i ponovno iskorišćen. Upotreba i ponovna upotreba drveta je naš esencijalni dnevni zadatak, kome smo mi u Kronospan-u veoma posvećeni. Nabavka recikliranog i održivo uzgajanog drveta je veliki korak ka zelenoj industriji i ekonomiji.

Naš doprinos CO2 redukciji
Total CO2 storage: 20Mt

KONTAKTIRAJTE NAS

Primili ste ovaj e-mail jer ste kupac Kronospan proizvoda ili ste se registrovali na sajtu kronospan-express.com. Ne zaboravite da dodate newsletter@krononews.com tu Vaš adresar kako bi mogli da nastavimo da Vas obaveštavamo o najnovijim informacijama i ponudama.

ODJAVA  |  PRAVILA I USLOVI  |  ZAŠTITA PRIVATNOSTI

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta