Посмотрите в Вашем браузере.
Kronospan
Матеріали з вуглицево-нейтральним слідом

З 1897 року деревина ‒ основа нашого бізнесу.

Наші матеріали – це базовий ресурс: екологічно безпечний та відновлюваний будівельний продукт, який допомагає утримувати вуглець, щоб він не потрапляв у атмосферу та консервує до однієї тонни СО2 на м3 протягом усього терміну служби. Однак, деревина є важливою частиною тривалого та ефективного процесу переробки для вторинного використання матеріалів, та навіть зеленої енергії. І це робить життєвий цикл CO2 вуглецево-нейтральними.

Завдяки нашим основним принципам сталого розвитку ми пишаємося тим, що постачаємо продукти з негативним вуглецевим слідом.

Ми ефективно продовжуємо життєвий цикл деревини, перетворюючи її на матеріали для будівництва/виробництва меблів, які пізніше можуть бути вторинно перероблені та використані знову. Таким чином замість того, щоб бути вивільненим в атмосферу, газ СО2 консервується в матеріалах на довготривалий термін.

Our contribution to CO2 reduction
Total CO2 storage: 20Mt

НАШI КОНТАКТИ

Ви отримали це повідомлення через те, що являєтесь клієнтом компанії Kronospan, або Ви зареєстровані через інтернет-сайт kronospan-express.com. Не забудьте додати адресу newsletter@krononews.com до Вашої адресної книги, таким чином ми зможемо інформувати Вас щодо останньої актуальної інформації та пропозицій.

ВІДПИСАТИСЬ ВІД РОЗСИЛКИ  |  УМОВИ ТА ПОЛОЖЕННЯ  |  ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta