Посмотрите в Вашем браузере.
Естетика вишуканості простоти

Змініть Ваше уявлення про функціональність поверхні. Велика товщина матеріалу – не 100% гарантія надійності, а тонкі матеріали, також можуть бути міцними.

Стільниці Slim Line водостійкі, ударостійкі, термостійкі та стійкі до утворення плям, при тому що їх товщина лише 12 мм.

Відкрийте для себе різноманіття декорів та структур в колекції стільниць Slim Line

Усвідомлення актуальних проблем у сфері охорони громадського здоров’я та розповсюдження інфекцій, що переносяться бактеріями, підштовхнуло нас до проведення додаткового тестування та сертифікації наших продуктів для забезпечення ще більшої якості продукції у поєднанні з безпекою для здоров'я наших клієнтів. Міжнародний стандарт ISO 22196:2011 підтверджує антибактеріальну ефективність та зменшення кількості бактерій протягом 24 годин на поверхнях наших продуктів: HPL, компакт плит, стільниць.

Таким чином, вони не лише практичні та гарні, а й також гігієнічні.

НАШI КОНТАКТИ

Ви отримали це повідомлення через те, що являєтесь клієнтом компанії Kronospan, або Ви зареєстровані через інтернет-сайт kronospan-express.com. Не забудьте додати адресу newsletter@krononews.com до Вашої адресної книги, таким чином ми зможемо інформувати Вас щодо останньої актуальної інформації та пропозицій.

ВІДПИСАТИСЬ ВІД РОЗСИЛКИ  |  УМОВИ ТА ПОЛОЖЕННЯ  |  ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta