ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
Kronospan
Συλλογή, ανακύκλωση, επαναχρησιμοποίηση ξύλου

Εργαζόμαστε με το ξύλο και παράγουμε προϊόντα με βάση το ξύλο γαι περισσότερο από 120 έτη.

Η έμφυτη αίσθηση της ευθύνης για τη προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά με το ξύλο.Η αποτελεσματική χρήση και επαναχρησιμοποίηση του είναι ένα από τα πιο σημαντικά καθημερινά έργα στα όποια είμαστε αφοσιωμένοι.

Αγωνιζόμαστε για μια μηδενικών εκπομπών οικονομία

Με στόχο την εξοικονόμηση φυσικών πόρων κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη βιώσιμη χρήση του ξύλου.

Παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής και εγκλωβισμού ποσοστού άνθρακα στο προϊόν, με παραγωγή πάνελ σχεδιασμένα ώστε να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης και να δίνουν νέα πνοή σε υπάρχοντες εφαρμογές.

Χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά όπως παλαιά έπιπλα και παραπροϊόντα από πριστήρια ξύλου συνεισφέροντας στη κυκλική οικονομία.Είμαστε εξειδικευμένοι στην ανακύκλωση ξύλου, και μόνο εκεί που είναι δυνατό, χρησιμοποιούμε ξύλο μόνον από πιστοποιημένες και βιώσιμες πηγές κοπής δένδρων.

Κάθε χρόνο χρησιμοποιούμε περισσότερους από 3 τόνους ανακυκλωμένα υλικά ξύλου εξοικονομώντας 6 εκατομμύρια δέντρα.

Εξοικονόμηση 6 εκατομμύριων δέντρων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παραλάβατε αυτό το μήνυμα είτε επειδή είστε πελάτης της Kronospan, είτε επειδή είστε εγγεγραμμένος μέσω της ιστοσελίδας kronospan-express.com. Μην ξεχνάτε να προσθέσετε το newsletter@krononews.com στην λίστα διευθύνσεών σας για να είμαστε σε θέση να σας κρατάμε ενήμερους με τις τελευταίες πληροφορίες και προσφορές μας.

ΑΠΕΓΓΡΑΦΉ  |  ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΙΕΣ  |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta