Pogledajte u pretraživaču.
Kronospan
Sakupljanje, reciklaža i ponovna upotreba

Više od 120 godina radimo sa drvetom i izrađujemo proizvode na bazi drveta.

Naš duboki osećaj odgovornosti u pogledu zaštitne životne sredine, počinje upravo sa drvetom. Efikasna i ponovna upotreba drveta je jedan od najznačajnijih zadataka, kojem smo svakodnevno posvećeni.

Težnja ka ekonomiji bez otpada

Kako bismo sačuvali resurse prirode, drvo koristimo na najbolji mogući način.

Naš zadatak je da produžimo životni ciklus drveta i "zaključamo" ugljenik u toku celog životnog veka proizvoda, kreirajući panele koji su dizajnirani da krase prelepe enterijere, čineći vaš dom udobnim. Samim tim, pružamo novi život i ruho već
korišćenim materijala.

Korišćenjem recikliranih materijala poput starog nameštaja i nusproizvoda iz pilanske industrije, mi doprinosimo principu kružne ekonomije. Specjalizovani smo za korišćenje recikliranog drveta, i samo tamo gde nije moguće iskoristiti ga, koristimo drvo koje dolazi iz sertifikovanih, održivo uzgajanih šuma.

Svake godine iskoristimo više od 3 miliona tona recikliranog drveta, i time sačuvamo 6 miliona stabala.

This saves the equivalent of 6 million trees

KONTAKTIRAJTE NAS

Primili ste ovaj e-mail jer ste kupac Kronospan proizvoda ili ste se registrovali na sajtu kronospan-express.com. Ne zaboravite da dodate newsletter@krononews.com tu Vaš adresar kako bi mogli da nastavimo da Vas obaveštavamo o najnovijim informacijama i ponudama.

ODJAVA  |  PRAVILA I USLOVI  |  ZAŠTITA PRIVATNOSTI

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta