Tarayıcınızda görüntüleyin.
Kronospan
Toplama, geri dönüşüm, yeniden kullanma

120 yılı aşkın bir süredir ahşapla çalışmakta ve ahşap bazlı ürünler üretmekte olan bir firmayız.

Çevreyi korumaya ilişkin derin sorumluluk duygumuz ahşapla başlar. Ahşabın verimli kullanılması ve yeniden kullanılması, üstlendiğimiz en önemli günlük görevlerimizden biridir.

Sıfır atık ekonomisi hedeflenmektedir

Doğal kaynakları korumayı hedefleyerek ahşabı mümkün olan en iyi şekilde kullanırız.

Güzel iç mekanların ve rahat evlerin bir parçası olacak ve halihazırda kullanılan malzemelere yeni bir hayat verecek şekilde tasarlanmış paneller üreterek, ahşabın kullanım ömrünü uzatıyor ve karbonu tüm ürün ömrü boyunca ürüne hapsediyoruz.

Eski mobilyalar benzeri geri dönüştürülmüş malzemeleri ve kereste fabrikası endüstrisinin yan ürünlerini kullanarak döngüsel ekonomiye katkıda bulunuyoruz. Geri dönüştürülmüş ahşap kullanımı konusunda uzman bir firmayız ve yalnızca bunun mümkün olmadığı durumlarda, sertifikalı, sürdürülebilir şekilde yetiştirilmiş ormanlardan elde edilen ahşapları kullanıma alıyoruz.

Her yıl 3 milyon tondan fazla geri dönüştürülmüş ahşap kullanıyoruz ve bu da 6 milyon ağacın kurtarıldığı anlamına geliyor.

6 milyon ağaç kurtarılıyor

BIZIMLE IRTIBATA GEÇINIZ

Kronospan’ın bir müşterisi olduğunuz ya da kronospan-express.com web sitesiyle kayıtlı olduğunuz için bu e-postayı almış bulunuyorsunuz. Sizi en son bilgilerimiz ve tekliflerimizden haberdar edip güncel tutabilelim diye newsletter@krononews.com adresini adres defterinize eklemeyi unutmayın.

ABONELIKTEN ÇıK  |  ŞARTLAR VE KOŞULLAR  |  GIZLILIK POLITIKASı

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta