Посмотрите в Вашем браузере.
Kronospan
Збір, переробка, повторне використання деревини

Понад 120 років ми працюємо з деревиною та виготовляємо продукцію на основі деревини.

Наше глибоке почуття відповідальності щодо охорони навколишнього середовища починається з деревини. Ефективне та повторне використання деревини – одне з найважливіших повсякденних завдань, якому ми
щиро віддані.

Прагнення до безвідходної економіки

З метою збереження природних ресурсів ми якнайкраще використовуємо деревину.

Ми подовжуємо її життєвий цикл та консервуємо вуглець протягом всього терміну служби продукту, створюючи матеріали, які стають частиною чудових інтер’єрів та затишних будинків, а також надаємо нове життя вже використаним матеріалам.

Використовуючи перероблені матеріали, такі як старі меблі та побічні продукти лісопильного виробництва, ми сприяємо розвитку безвідходної економіки. Ми використовуємо вторинну деревину. І лише там, де це неможливо, ми використовуємо сертифіковану деревину зі стійко вирощених лісів.

Щороку ми використовуємо понад 3 мільйони тонн переробленої деревини, що зберігає 6 мільйонів дерев.

6 млн збережених дерев

НАШI КОНТАКТИ

Ви отримали це повідомлення через те, що являєтесь клієнтом компанії Kronospan, або Ви зареєстровані через інтернет-сайт kronospan-express.com. Не забудьте додати адресу newsletter@krononews.com до Вашої адресної книги, таким чином ми зможемо інформувати Вас щодо останньої актуальної інформації та пропозицій.

ВІДПИСАТИСЬ ВІД РОЗСИЛКИ  |  УМОВИ ТА ПОЛОЖЕННЯ  |  ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta