Dacă întâmpinați probleme în vizualizarea newsletterului
îl puteți accesa în browser-ul dumneavoastră.
Kronospan
Circularity at the heart of Kronospan's future investments

Conform principiului nostru de sustenabilitate - "Responsabilitatea socială înseamnă grijă pentru mediul înconjurător", este important să acționăm responsabil, să protejăm resursele și să promovăm protecția climei. Dorim să prezentăm obiectivele viitoare și să subliniem angajamentul clar față de procesele sustenabile pe termen lung.

Investim și dezvoltăm proiecte eficiente din punct de vedere ecologic, care sunt în conformitate cu principiile 3R ai economiei circulare: Reducere, Reutilizare și Reciclare.

• 

Extindem disponibilitatea biomasei prin utilizarea eficientă a reziduurilor și materialelor reciclate pentru producția de PAL și energie.

 

• 

Reutilizarea deșeurilor industriale din lemn oferă o a doua șansă de a folosi materialele disponibile.

 

• 

Ne străduim să reducem utilizarea resurselor naturale de lemn.

 

• 

Am construit o rețea proprie pentru colectarea mobilierului rezidențial. Piesele de mobilier sunt curățate, casate și transformate din nou în plăci.

 

• 

Mai mult de 1/3 dintre fabricile noastre sunt deja echipate cu un turn automat de curățare al deșeurilor de lemn care selectează lemnul pentru a fi introdus în producția de OSB și PAL reciclat.

 

• 

În ceea ce privește utilizarea eficientă a biomasei și caracterul neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon al combustiei sale, toate siturile Kronospan folosesc tehnologia de generare a căldurii din reziduurile de lemn pentru nevoile procesului de producție.

 

Reducere, Reutilizare și Reciclare.
spacer

CONTACTAŢI-NE

Ați primit acest email pentru că sunteți în baza nostră de date sau v-ați înregistrat pe adresa noastră web kronospan-express.com. Nu uitați să introduceți adresa newsletter@krononews.com listei dumneavoastră de contacte pentru a vă informa cu privire la ultimele noutăți și oferte.

DEZABONARE  |  TERMENI ȘI CONDIȚII  |  POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta