Pogledajte u vašem pregledniku.
Kronospan
Odgovorno korištenje resursa za održivu budućnost

Resursi našeg planeta su ograničeni, stoga odgovorno koristimo drvo iz održivog šumarstva i zatim ga recikliramo mnogo puta. Koristimo zelenu energiju i smanjujemo otpad u proizvodnji ugljično negativnih ploča . Na taj način nastojimo cirkularnost učiniti stvarnošću.

SAZNAJ VIŠE OVDJE

Feelness su ploče : visoki sjaj, ultra matt i nevidljivi dodir

Dobrodošli u Feelness koncept ploča koji kombinira završni sloj Ultra Matt mekan na dodir i reflektirajući visoki sjaj te otpornost na otiske prstiju Invisible Touch. Inovativni utjecaj iza ovih luksuznih taktilnih i privlačnih završnih obrada je napredna poliuretanska tehnologija koja stvara prepoznatljiv izgled i dojam površine. Postoji deset dekora u Ultra Matt i High Gloss i dvanaest u Invisible Touch fokusiranih na niz naših najpopularnijih uni boja u trendu. Lako ih je održavati čistima uobičajenim neabrazivnim sredstvima za čišćenje, a s tehničkog aspekta mogu se rezati na svim uobičajenim pilama i rubiti na standardnim kantericama

SAZNAJ VIŠE OVDJE

Kronodesign radne ploče. Prekrasne. Praktične. Dostupne.

Naša kolekcija radnih ploča sadrži više od šezdeset inspirativnih dekora u dvanaest tekstura - kamena, drva i betonskih efekata. Izrađeni od održivih materijala, otporni su na ogrebotine, mrlje i toplinu, antibakterijske površine, imaju zapečaćeni donji rub kako bi se spriječilo prodiranje vlage i pare. HDF ojačani prednji rub jedinstven je za naše radne ploče, što rezultira robusnim, elastičnim i homogenim profilom. Naše radne ploče su digitalno ispisane bez uzorka koji se ponavlja, imaju matching splashbackove, rubne trake i ostali acessories. i sada su dostupne sa zalihama.

SAZNAJ VIŠE OVDJE

Nađite proizvod koji trebate pri NBS Source

Kronospan je u partnerstvu s NBS-om, što znači da možete pronaći naše proizvode navedene na NBS Source i dodati ih izravno u svoju specifikaciju u NBS Chorus. Naš popis proizvoda široko se dijeli na dekorativne ploče za dizajn interijera i proizvodnju namještaja, na građevinske ploče kao što su podovi od iverice, OSB i MDF, plus naš asortiman radnih ploča i laminatnih podova. Sada možete pozvati Kronospan da pomogne ispisati specifikacije i dobiti BIM objects putem NBS Chorus. Za pregled proizvoda i certifikata posjetite: source.thenbs.com ili kliknite ispod.

SAZNAJ VIŠE OVDJE

spacer

KONTAKTIRAJTE NAS

Primili ste ovaj email jer ste kupac Kronospana ili ste se registrirali preko web kronospan-express.com. Ne zaboravite dodati newsletter@krononews.com u vaš adresar kako bismo vas redovno obavještavali o našim najsvježijim informacijama i ponudama.

OTKAŽI REGISTRACIJU  |  ODREDBE I UVJETI  |  IZJAVA O PRIVATNOSTI

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta