Tekintse meg böngészőjében!
Kronospan
Az erőforrások felelős felhasználása a fenntartható jövő érdekében

Bolygónk erőforrásai végesek, ezért felelősségteljesen használjuk a fenntartható erdőgazdálkodásból származó fát, sokszorosan újrahasznosítva azt. Zöld energiát használunk és minimalizáljuk a hulladékot a szén-dioxid megkötő tábláink gyártása során. Törekszünk arra, hogy valóra váltsuk a körforgást.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTSON IDE

Feelness magasfényű, ultramatt és láthatatlan tapintású táblák

Bemutatjuk a Feelness-t, a táblák új generációját, ami egyesíti az Ultra Matt puha tapintású felületét a High Gloss fényvisszaverő ragyogásával és az Invisible Touch ujjlenyomat-ellenállásával. E fényűző tapintású és szemet gyönyörködtető felületek innovatív hatása mögött egy fejlett poliuretán technológia áll, amely jellegzetes felületi megjelenést és tapintást eredményez. Az Ultra Matt és a High Gloss kivitelben tíz, az Invisible Touch kivitelben pedig tizenkét dekor áll rendelkezésre a legnépszerűbb, divatos uniszínekre összpontosítva. Könnyen tisztán tarthatók a szokásos, surolóanyagot nem tartalmazó tisztítószerekkel, bármilyen hagyományos fűrésszel vághatók és a szokásos módon szegélyezhetők.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTSON IDE

Kronodesign® munkalapok. Gyönyörű. Praktikus. Elérhető

Munkalap-kollekciónk több mint hatvan inspiráló dekort kínál tizenkét kő-, fa- és betonhatású textúrában. Fenntartható forrásból származó anyagokból készültek, karcolás-, folt- és hőállóak, antibakteriális felülettel, valamint a nedvesség és a gőz behatolását megakadályozó, tömített alsó peremmel rendelkeznek. A HDF megerősített elülső él egyedülálló a munkalapjainknál, mert robusztus, rugalmas és homogén profilt eredményez. Munkalapjainkat digitálisan nyomtatjuk, ismétlődő minta nélkül, hozzájuk illeszkedő kiegészítőkkel, konyhai hátfalakkal, szegélyekkel és szegélylécekkel, amik mostantól készletről kaphatók.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTSON IDE

Találja meg a szükséges terméket az NBS Source-nál

A Kronospan partnerségben áll az NBS-szel, ami azt jelenti, hogy termékeinket megtalálhatja az NBS Source oldalon, és közvetlenül hozzáadhatja őket az NBS Chorusban található specifikációjához. Termékkínálatunk listája a belsőépítészeti és bútorgyártási dekorációs és az építőipari laptermékekre, például forgácslap padlóburkolatra, OSB- és MDF-lapokra, valamint a munkalapok és laminált padlóburkolatok kínálatára oszlik. Mostantól felkérheti a Kronospan-t, hogy segítsen specifikációkat írni és BIM-objektumokat beszerezni az NBS Choruson keresztül. A termékek és tanúsítványok megtekintéséhez látogasson el a következő weboldalra: source.thenbs.com vagy kattintson az alábbi linkre.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTSON IDE

spacer

KAPCSOLAT

Ön azért kapta ezt az emailt, mivel Ön a Kronospan vevője, vagy regisztrált a kronospan-express.com oldalon. Ne felejtse el a newsletter@krononews.com-ot hozzáadni címtárjához, hogy ezáltal tájékoztathassuk Önt legújabb ajánlatainkról.

LEIRATKOZÁS  |  SZABÁLYOK ÉS FELTÉTELEK  |  ADATVÉDELEM

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta