Apskatiet to Jūsu pārlūkprogrammā.
Kronospan
Resursu atbildīga izmantošana ilgtspējīgai nākotnei

Mūsu planētas resursi ir ierobežoti, tādēļ mēs atbildīgi izmantojam ilgtspējīgas mežsaimniecības kokmateriālus un tos arī vairākkārtīgi pātstrādājam, lai izmantotu atkal . Mēs aizvien vairāk izmantojam zaļo enerģiju un samazinām atkritumus līdz minimumam. Šādi mēs tiecamies mūsu aprites ekonomikas mērķus īstenot realitātē.

UZZINĀT VAIRĀK

Kolekcija Feelness ietver High Gloss, Ultra Matt un Invisible Touch paneļus

Esiet aicināti iepazīties ar produktu līniju Feelness — tā ir jauna plātņu koncepcija, kas apvieno Ultra Matt apdares maigo pieskārienu ar High Gloss starojošo mirdzumu, kā arī pret pirkstu nospiedumiem noturīgos Invisible Touch dekorus. Inovatīvais faktors šādas sensorās un skatu piesaistošās apdares pamatā ir progresīva poliuretāna tehnoloģija, kas rada savdabīgu virsmas izskatu un sajūtu. Ultra Matt un High Gloss produktu klāstā ir desmit dekori, bet Invisible Touch — divpadsmit dekoru izvēles iespējas. Dekori ir izvēlēti koncentrējoties uz mūsu vispopulārākajām un izmeklētākajām krāsām. Virsmas ir viegli uzturēt tīras, izmantojot ikdienišķus, neabrazīvus tīrīšanas līdzekļus, turklāt, raugoties no tehniskā aspekta, plātnes ir viegli apstrādāt ar standarta zāģiem un apmalēm.

Kronodesign® galda virsmas. Skaisti. Praktiski. Pieejami.

Mūsu galda virsmu klāstā ir vairāk nekā 60 iedvesmojoši dekori un 12 akmens, koka un betona imitāciju tekstūras. Izgatavotas no ilgtspējīgi un atbildīgi iegūtas koksnes, tās ir noturīgas pret skrāpējumiem, traipiem un karstumu. Galda virmsas ir antibakteriālas, un tām ir izolētas apmales, lai novērstu mitruma un tvaika caurlaidību. Galda virsmām ir īpaši nostiprināta priekšējā mala (izmantots HDF), lai veidotu izturīgu, pret nolietojumu noturīgu un homogēnu profilu. Uz darba virsmām dekora raksts tiek drukāts digitāli, tēpēc tas neatkārtojas. Pilnīgi visiem darba virsmu dekoriem ir arī pilnībā pieskaņoti sienas paneļi un apmales.

UZZINĀT VAIRĀK

Skatiet sev nepieciešamo produktu sadaļā NBS Source.

Kronospan ir NBS sadarbības partneris, un tas nozīmē, ka jūs varat atrast mūsu produktus NBS Source sadaļā, un pievienot tos tieši savai specifikācijai sadaļā NBS Chorus. Mūsu produktu klāsta saraksts plaši pārstāv dekoratīvās plātnes, kas izmantojamas iekštelpu apdarē un mēbeļu ražošanā, un būvniecības plātnēs, kas ietver, piemēram, skaidu plātnes, MDF un OSB, kā arī mūsu galda virsmu un lamināta grīdas seguma klāstu. Tagad jūs varat viegli izmantot Kronospan produktus, lai sagatavotu projekta specifikāciju un iegūtu būves informācijas modeli (BIM), izmantojot NBS Chorus. Lai skatītu produktus un sertifikācijas, dodieties uz vietni: source.thenbs.com vai noklikšķiniet zemāk.

UZZINĀT VAIRĀK

spacer

SAZINIETIES AR MUMS

Jūs esat saņēmis šo e-pastu vai nu tāpēc, ka esat Kronospan klients, vai tāpēc, ka esat reģistrējies kronospan-express.com. Neaizmirstiet pievienot newsletter@krononews.com savai adrešu grāmatai, lai mēs varētu sniegt jums jaunāko informāciju un piedāvājumus.

ATRAKSTĪTIES  |  NOTEIKUMI UN NOSACĪJUMI  |  PRIVĀTUMA POLITIKA

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta