Dacă întâmpinați probleme în vizualizarea newsletterului
îl puteți accesa în browser-ul dumneavoastră.
Kronospan
Folosim resursele disponibile în mod responsabil pentru un viitor sustenabil

Resursele planetei noastre sunt limitate, așa că folosim în mod responsabil lemn care provine din păduri administrate sustenabil, care poate fi reciclat ulterior de mai multe ori. Folosim energia verde și minimizăm cantitatea deșeurilor în procesul de fabricare a plăcilor noastre, care au o amprentă de carbon negativă. Acesta este modul în care încercăm să transformăm circularitatea în realitate.

APASĂ AICI PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

Colecția Feelness cuprinde plăci High Gloss, Ultra Matt și Invisible Touch

Descoperiți colecția Feelness, un concept inovativ pentru plăcile pe bază de lemn care combină finisajul tactil delicat al plăcilor Ultra Matt, strălucirea High Gloss și rezistența la amprente a plăcilor Invisible Touch. La baza acestei colecții premium se află o tehnologie poliuretanică avansată care oferă plăcilor o textură distinctă și un aspect unic. Colecția cuprinde 10 decoruri neutre pentru plăcile Ultra Matt și High Gloss și 12 decoruri pentru Invisible Touch. Pentru curățarea acestora se pot folosi soluții speciale neabrazive. Din punct de vedere tehnic, pot fi prelucrate folosind fierăstraie convenționale și pot fi căntuite pe toate laturile tăiate standard.

APASĂ AICI PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

Blaturi de lucru Kronodesign®. Estetice. Practice. Accesibile.

Colecția noastră de blaturi de lucru este formată din peste 60 de decoruri cu 12 texturi diferite inspirate din natură, cu efecte de piatră, lemn și beton. Fabricate din materiale obținute în mod sustenabil, acestea sunt rezistente la zgârieturi, pete și căldură, suprafața orizontală având proprietăți antibacteriene și un cant etanș pentru a preveni pătrunderea umezelii și a aburului. Cantul frontal din HDF este unic pentru blaturile noastre de lucru, oferind un profil robust, rezistent și omogen. Blaturile noastre sunt imprimate digital și nu există repetiție a modelului la nivel de placă. Totodată, există și plăci antistropi, canturi și alte accesorii complementare, disponibile ex-stock.

APASĂ AICI PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

Găsește produsul pe care îl cauți pe NBS Source

Kronospan este în parteneriat cu NBS, ceea ce înseamnă că poți găsi produsele noastre listate pe NBS Source și le poți adăuga direct în proiectul tău. Gama noastră de produse aduce împreună blaturi și parchet laminat, plăci destinate amenajărilor interioare și producției de mobilier, dar și plăci pentru construcții precum OSB, PAL și MDF. Mai multe specificații și elemente BIM se pot solicita pe platforma NBS. Pentru a vedea produsele și certificările disponibile, accesează pagina source.thenbs.com sau dă click mai jos.

APASĂ AICI PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

spacer

CONTACTAŢI-NE

Ați primit acest email pentru că sunteți în baza nostră de date sau v-ați înregistrat pe adresa noastră web kronospan-express.com. Nu uitați să introduceți adresa newsletter@krononews.com listei dumneavoastră de contacte pentru a vă informa cu privire la ultimele noutăți și oferte.

DEZABONARE  |  TERMENI ȘI CONDIȚII  |  POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta