Pozrite si ho vo Vašom prehliadači.
Kronospan
Zodpovedné využívanie zdrojov pre udržateľnú budúcnosť

Zdroje našej planéty sú obmedzené, preto zodpovedne využívame drevo z trvalo udržateľného lesného hospodárstva, a potom ho mnohokrát recyklujeme. Vyžívame zelenú energiu a minimalizujeme odpad pri výrobe našich uhlíkovo-negatívnych dosiek. Takto sa snažíme, aby sa cirkularita stala realitou.

VIAC INFORMÁCIÍ NÁJDETE TU

Feelness is High Gloss, Ultra Matt and Invisible Touch panels

Vitajte vo Feelness, novom koncepte dosiek, ktorý kombinuje na dotyk jemný Ultra Matt s reflexným leskom vysokého lesku a odolnosťou Invisible Touch proti odtlačkom prstov. Inovatívnym prvkom, ktorý sa ukrýva za týmito luxusne hmatateľnými a pútavými povrchovými úpravami je pokročilá polyuretánová technológia, ktorá vytvára charakteristický povrchový vzhľad a dojem. K dispozícii je desať možností dekorov v ultra matnom a vysokom lesku a dvanásť v prevedení Invisible Touch zameraných na rad našich najobľúbenejších trendových uni farieb. Ľahko sa udržiavajú v čistote pomocou bežných neabrazívnych čistiacich prostriedkov a z technického hľadiska ich možno rezať na všetkých bežných pílach a hranovať na štandardných hranovacích linkách.

VIAC INFORMÁCIÍ NÁJDETE TU

Kronodesign® Pracovné dosky. Krásne. Praktické. Dostupné

Naša kolekcia pracovných dosiek obsahuje viac ako šesťdesiat inšpiratívnych dekorov v dvanástich textúrach kameňa, kresby dreva a betónových efektov. Sú vyrobené z trvalo udržateľných materiálov, sú odolné voči poškriabaniu, škvrnám a teplu, s antibakteriálnym povrchom a majú uzavretý spodný okraj, aby sa zabránilo prenikaniu vlhkosti a pary. Spevnená predná hrana HDF je jedinečnou vlastnosťou našich pracovných dosiek, výsledkom čoho je robustný, pružný a homogénny profil. Naše pracovné dosky sú digitálne tlačené bez opakujúceho sa vzoru, majú zodpovedajúce lišty, zásteny a hrany a sú teraz dostupné na sklade.

VIAC INFORMÁCIÍ NÁJDETE TU

Nájdite produkt, ktorý hľadáte v NBS zdroji

Kronospan je partnerom NBS, čo znamená, že naše produkty môžete nájsť v knižnici NBS Souce a pridať ich priamo do vašej špecifikácie v NBS Chorus. Naša ponuka produktov je rozdelená na dekoratívne dosky pre interiérový dizajn a výrobu nábytku a stavebné, konštrukčné dosky ako sú podkladové dosky, OSB, MDF, plus náš sortiment pracovných dosiek a laminátových podláh. Teraz môžete využiť Kronospan, aby vám pomohol získať špecifikácie produktov pre BIM objekty prostredníctvom NBS Chorus. Ak chcete zobraziť produkty a certifikáty, navštívte: source.thenbs.com alebo kliknite nižšie.

VIAC INFORMÁCIÍ NÁJDETE TU

spacer

SLEDUJTE NÁS NA

Obdržali ste tento e-mail pretože ste zákazníkom Kronospanu, alebo ste zaregistrovaný cez webovú stránku kronospan-express.com. Nezabudnite si pridať newsletter@krononews.com do Vášho adresára, aby sme Vás mohli informovať o našich novinkách a aktuálnych ponukách.

ODHLÁSIŤ  |  PODMIENKYS  |  OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

© Kronoplus Limited . All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta