Непълна визуализация на съдържанието? Моля, отворете в браузер.
Kronospan
Строителство с дървесина
Архитекти, строители и поддръжници на устойчивото развитие по целия свят прегърнаха идеята за използването на дървесина за строителството, тъй като това би могло значително да намали емисиите на парникови газове (ПГ) в сектора.

Много проучвания показват, че дървесината конкурира и дори надминава експлоатационните качества на най-често влаганите строителни материали като бетон и стомана, и създава една по-цялостна, балансирана и естетична среда.

Дървото в своята същност притежава редица уникални предимства, които ние умело използваме за изработката на подове, стени, тавани, мебели и дори цели сгради. В Kronospan направихме отговорния избор да оптимизираме производството на нашите плоскости на дървесна основа, за да извлечем максималния потенциал от суровината и да се фокусираме върху концепцията за нейното каскадно използване, рециклиране и устойчивост.

Продуктите от бранда Kronobuild осигуряват на архитекти и строители богат асортимент от плоскости на дървесна основа за строителни и конструкционни цели. Освен, че притежават високи експлоатационни качества и характеристики, които подобряват ефективността на сградите, те са сертифицирани и гарантират грижа за околната среда.

Устойчиви конструктивни плоскости
spacer

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Вие получавате това писмо, защото сте клиент на Кроношпан или сте регистриран в kronospan-express.com. Не забравяйте да добавите newsletter@krononews.com в имейл-листата си, за да сте сигурни че ще получавате най-актуалната информация и оферти.

ОТКАЗ ОТ ПОЛУЧАВАНЕ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  ПРАВА НА ПОЛЗВАНЕ

© Kronoplus Limited 2022. All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta