ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ
Kronospan
Κατακευάζοντας
Αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και βιωσιμότητα συνηγορούν τη παγκόσμια αποδοχή της χρήσης του ξύλου στη κατασκευή, επιβεβαιώνει τη μείωση της εκπομπής αέριων (GHG) στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Πολλαπλές μελέτες αποδεικνύουν τη σύμπραξη και ενδυνάμωση με τη χρήσης μπετόν και μετάλλου, ενώ δημιουργείται ένα περιβάλλον περισσότερο φυσικό και μια κατασκευή ανώτερη αισθητικά.

Κατακευάζοντας

Το ξύλο είναι εκ φύσεως ένα υλικό με μοναδικά χαρακτηριστικά κατάλληλο για περίπλοκες κατασκευές όπως δάπεδο, τοίχοι, ταβάνια, έπιπλα, επίσης ολόκληρα κτίρια.Στην Kronospan έχουμε κάνει μία υπεύθυνη επιλογή να βελτιστοποιήσουμε τη παραγωγή επιφανειών με βάση το ξύλο και να επιτύχουμε τη μέγιστη απόδοση, ενώ αποβλέπουμε στην άμεση χρήση, συλλογή και ανακύκλωση.

Τα προϊόντα της Kronobuilt παρέχουν στη κατασκευή και παραγωγή βιομηχανικών προϊόντων μια από τις πιο περιεκτικές συλλογές προϊόντων.Όλα τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να αναδείξουν τη κατασκευή με λύσεις δομικές και μη δομικές και όλα με περιββαντολογική ποιότητα και διαπιστεύσεις.

Επιφάνειες κατασκευής με βιώσιμα χαρακτηριστικά
spacer

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παραλάβατε αυτό το μήνυμα είτε επειδή είστε πελάτης της Kronospan, είτε επειδή είστε εγγεγραμμένος μέσω της ιστοσελίδας kronospan-express.com. Μην ξεχνάτε να προσθέσετε το newsletter@krononews.com στην λίστα διευθύνσεών σας για να είμαστε σε θέση να σας κρατάμε ενήμερους με τις τελευταίες πληροφορίες και προσφορές μας.

ΑΠΕΓΓΡΑΦΉ  |  ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΙΕΣ  |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© Kronoplus Limited 2022. All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta