Apskatiet to Jūsu pārlūkprogrammā.
Kronospan
Būvēt no koka
Arhitekti, celtnieki un ilgtspējības principu aizstāvji visā pasaulē atbalsta koka izmantošanu būvniecībā, jo tādējādi var ievērojami samazināt siltumnīcefekta gāzu (SEG) emisiju daudzumu šajā nozarē.

Daudzi pētījumi liecina, ka koks ir vienlīdz efektīvs vai pat efektīvāks par betonu un rada fiziski, psiholoģiski un estētisti pievilcīgāku vidi.

Būvēt no koka

Koks ir izaicinošs materiāls, un mēs veiksmīgi izmantojam šī unikālā materiāla īpašības, lai izgatavotu grīdas, sienas, griestus, mēbeles un pat ēkas. Mēs esam izdarījuši šo tik ļoti atbildīgo izvēli optimizēt savu ražošanu, lai sasniegtu izejmateriāla maksimālo potenciālu, kā arī koncentrētos uz otreizējās pārstrādes un ilgtspējas koncepciju.

Kronobuild produkti apgādā būvniecības un ražošanas nozares ar visplašāko koka plātņu klāstu un iespējām. Visa mūsu plātne ir izgatavota, lai uzlabotu ēkas efektivitāti, turklāt mūsu materiāliem ir piešķirta vides, kvalitātes un efektivitātes akreditācija.

Ilgtspējīgi būvniecības dēļi
spacer

SAZINIETIES AR MUMS

Jūs esat saņēmis šo e-pastu vai nu tāpēc, ka esat Kronospan klients, vai tāpēc, ka esat reģistrējies kronospan-express.com. Neaizmirstiet pievienot newsletter@krononews.com savai adrešu grāmatai, lai mēs varētu sniegt jums jaunāko informāciju un piedāvājumus.

ATRAKSTĪTIES  |  NOTEIKUMI UN NOSACĪJUMI  |  PRIVĀTUMA POLITIKA

© Kronoplus Limited 2022. All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta