Dacă întâmpinați probleme în vizualizarea newsletterului
îl puteți accesa în browser-ul dumneavoastră.
Kronospan
Construiește cu lemn
Arhitecți, constructori și susținători ai sustenabilității aleg să utilizeze plăci pe bază de lemn pentru construcții deoarece reduc substanțial emisiile de gaze cu efect de seră (GES) în domeniul acesta.

Numeroase studii demonstrează că lemnul are proprietăți impresionante, fiind o alegere bună pentru construcții și amenajări de interior din punct de vedere tehnic, psihologic și, totodată, estetic.

Lemnul are proprietăți inerente complexe pe care le-am valorificat cu succes pentru a realiza podele, structuri de rezistență, mobilier și chiar clădiri. La Kronospan, am făcut alegerea responsabilă de a optimiza fabricarea plăcilor noastre pe bază de lemn pentru a atinge potențialul maxim al materiei prime și ne-am concentrat pe conceptul de utilizare în cascadă, reciclare și durabilitate.

Produsele Kronobuild oferă industriei construcțiilor și de prelucrare una dintre cele mai complexe game de plăci pe bază de lemn. Toate plăcile noastre sunt concepute pentru a îmbunătăți performanța unei construcții, cu game care includ atât produse structurale, cât și nestructurale, acestea beneficiind de acreditare de mediu, calitate și performanță.

Placi pentru constructii sustenabile
spacer

CONTACTAŢI-NE

Ați primit acest email pentru că sunteți în baza nostră de date sau v-ați înregistrat pe adresa noastră web kronospan-express.com. Nu uitați să introduceți adresa newsletter@krononews.com listei dumneavoastră de contacte pentru a vă informa cu privire la ultimele noutăți și oferte.

DEZABONARE  |  TERMENI ȘI CONDIȚII  |  POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

© Kronoplus Limited 2022. All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta