Pogledajte u pretraživaču.
Kronospan
Gradnja drvetom
Arhitekte, graditelji i zagovornici održivosti širom sveta prihvatili su upotrebu drveta za izgradnju, jer bi ono moglo značajno da smanji emisije gasova staklene bašte (GHG) u građevinskom sektoru.

Mnoga istraživanja pokazuju da drvo može da odgovara ili prevaziđe performanse betona i čelika i da stvori fizički, psihološki i estetski izgrađeno okruženje.

Gradnja drvetom

Drvo ima inherentno složena svojstva, a mi smo uspešno iskoristili ove jedinstvene karakteristike da napravimo podove, zidove, plafone, nameštaj, pa čak i čitave zgrade. U Kronospanu smo napravili odgovoran izbor da optimizujemo proizvodnju naših ploča na bazi drveta kako bismo postigli maksimalni potencijal iz sirovog materijala i fokusirali se na koncept kaskadne upotrebe, reciklaže i održivosti.

Kronobuild proizvodi pružaju građevinskoj i proizvodnoj industriji jedan od najsveobuhvatnijih asortimana pločastih proizvoda na bazi drveta. Sve naše ploče su dizajnirane da poboljšaju performanse zgrada, sa asortimanom koji uključuje i strukturalne i nestrukturne proizvode, i sve sa akreditacijom za životnu sredinu, kvalitet i performanse.

Održive građevinske ploče
spacer

KONTAKTIRAJTE NAS

Primili ste ovaj e-mail jer ste kupac Kronospan proizvoda ili ste se registrovali na sajtu kronospan-express.com. Ne zaboravite da dodate newsletter@krononews.com tu Vaš adresar kako bi mogli da nastavimo da Vas obaveštavamo o najnovijim informacijama i ponudama.

ODJAVA  |  PRAVILA I USLOVI  |  ZAŠTITA PRIVATNOSTI

© Kronoplus Limited 2022. All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta