Tarayıcınızda görüntüleyin.
Kronospan
Ahşapla yapılan binalar
Dünya çapındaki , mimarlar , inşaatçılar ve sürdürülebilirlik savunucuları, inşaat sektöründeki sera gazı (GHG) emisyonlarını azaltabileceği için ahşabın kullanımını benimsemiştir.

Pek çok araştırma, ahşabın beton ve çeliğin performansına ayak uydurabileceğini veya onu geçebileceğini, daha fiziksel, psikolojik ve estetik olarak inşaa edilmiş bir ortam yaratabileceğini gösteriyor.

Ahşapla yapılan binalar

Ahşabın doğası gereği karmaşık özellikleri vardır.Zeminleri , duvarları ,tavanları,mobilyaları hatta tüm binaları yapmak için bu benzersiz özellikleri başarıyla kullandık. Kronospan'da ham maddeden maksimum potansiyel elde etmek , kademeli kullanım , geri dönüşüm ,sürdürülebilirlik kavramına odaklanmak ve ahşap bazlı levhalarımızın üretimini optimize etmek için sorumlu bir seçim yaptık.

Kronobuild ürünleri , inşaat ve imalat sektörlerine en kapsamlı ahşap esaslı panel ürünleri yelpazesinden birini sunmaktadır.Tüm panolarımız hem yapısal hem de yapısal olmayan ürünleri içeren , tümü çevresel , kalite ve performans akreditasyonuna sahip ürün çeşitleri ile bina performansını iyileştirmek üzere tasarlanmıştır.

Sürüdürülebilir inşaat levhaları
spacer

BIZIMLE IRTIBATA GEÇINIZ

Kronospan’ın bir müşterisi olduğunuz ya da kronospan-express.com web sitesiyle kayıtlı olduğunuz için bu e-postayı almış bulunuyorsunuz. Sizi en son bilgilerimiz ve tekliflerimizden haberdar edip güncel tutabilelim diye newsletter@krononews.com adresini adres defterinize eklemeyi unutmayın.

ABONELIKTEN ÇıK  |  ŞARTLAR VE KOŞULLAR  |  GIZLILIK POLITIKASı

© Kronoplus Limited 2022. All rights reserved.

183 Argali House, Triq il-Fortizza, Mosta, Malta